Toneelkring Kamer van Rethorica

DE WAAG

2017

2016

2014

LikART


Op 6 en 7 mei 2017 organiseerde het gemeentebestuur i.s.w.m. academies en lokale partners de eerste kunstenpromenade door het centrum van Liedekerke. Het evenement ging door op maar liefst 35 verschillende locaties. Meer dan 55 lokale kunstenaars, 1100 academie-leerlingen en 20 verenigingen brachten hun creatief talent naar bUiTen.


Toneelkring De Waag bracht  ieder uur de Theatherklucht 'Ga Door', tussen de voorstellingen werd er live muziek gebracht  door de live band 'Lady and the tramps' ! Voor de kinderen was er gratis kindergrime.


Jong GeWaagd bracht een innovatief  theaterproject 'Out of the box' !


Met maar liefst 400 bezoekers voor onze toneelkring op 'Het Hof', was deze eerste editie alvast een groot succes!


1e editie Stoempfestijn


Op zaterdag 29 oktober 2016 organiseerde Toneelkring De Waag haar 1e stoempfestijn.

Gezien het grote succes zal Toneelkring De Waag vanaf nu dit evenement jaarlijks organiseren.

Breng ons zeker een bezoekje eind oktober om te genieten van onze heerlijke, huisbereide gerechten!


Internationaal Rederijkerscongres te Liedekerke


Dat de jongste Kamer van Rhetorica De Waag haar mannetje kan staan bewijst het Internationaal Rederijkerscongres dat zij in 2014 mochten inrichten. Het rederijkerscongres is een jaarlijks ontmoetingsfeest tussen toneelvereningingen uit Vlaanderen en Nederland. Theater, muziek en een bezoek aan de Zepposmolen en het volksinstrumenten museum vormden de perfecte formule om tijdens dit tweedaagse evenement Liedekerke op de kaart te zetten. Toneelkring de Waag én de gemeente Liedekerke zullen in de toekomst geen onbekenden meer zijn voor het culturele Vlaanderen en Nederland!